Mijn grootste inspiratiebronnen zijn inheemse culturen en de natuur. Tijdens mijn wereldreis in 2011 had ik bijzondere ontmoetingen en leerde ik over verschillende culturen. Ook bezocht ik de prachtigste plekken in de wildernis, waar ik ervaarde wat ik eigenlijk onbewust al wist: dat ik onderdeel ben van een groter geheel.

Impactvolle ervaringen

Hoewel ik alweer een tijdje terug ben in Nederland, gaat het reizen door. Niet alleen door letterlijk op pad te gaan, maar ook door mezelf verder te blijven ontwikkelen. Inheemse culturen en de natuur blijven daarbij belangrijk voor me. Zo deed ik in 2014 mee aan een Wilderness Trail in Botswana, waar ik olifanten ontmoette en sliep onder de sterren. In 2016 heb ik een Nature Quest gedaan, waarbij ik meerdere dagen en nachten alleen in de duinen van Terschelling verbleef. Twee jaar later wilde ik langer alleen de natuur in en heb ik ervaren wat een een week solo in de Oostenrijkse bergen bij me in beweging bracht. In 2019 ben ik naar de VS geweest om van Native Americans te leren.

Oude wijsheden als inspiratie

In deze context heb ik, naast bijzondere ontmoetingen en ervaringen, ook verschillende studies gedaan. Zo heb ik in 2016 deelgenomen aan de leergang Corporate Antropologie en de Immersion Workshop Biomimicry for Social Innovation. In 2018 heb ik een opleiding tot natuurcoach gevolgd.

Kernwaarden

Betrokkenheid
Duurzaamheid
Echtheid
Vrijheid
Zorgvuldigheid

Achtergrond en interesses

Meer weten? Op LinkedIn staat meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen. Op Twitter deel ik wat me bezig houd.

LinkedIn
Twitter

Is het tijd om in beweging te komen?

Of wil je eerst meer informatie?

Ja, graag!

Ik ken Petra als creatief, hard werkend en resultaatgericht. Het is leuk en interessant om met haar samen te werken!

Prof.dr. Lucas MeijsHoogleraar strategic philanthropy/'vrijwilligerswerk', Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit

Klanten