Onderdeel van een groter geheel

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn inheemse culturen en de natuur. Tijdens mijn wereldreis in 2011 had ik bijzondere ontmoetingen en leerde ik over verschillende culturen. Ook bezocht ik de prachtigste plekken in de wildernis, waar ik ervaarde wat ik eigenlijk onbewust al wist: dat ik onderdeel ben van een groter geheel.

Oude wijsheden als inspiratie

Hoewel ik alweer een tijdje terug ben in Nederland, gaat het reizen door. Niet alleen door letterlijk op pad te gaan, maar ook door mezelf verder te blijven ontwikkelen. Inheemse culturen en de natuur blijven daarbij belangrijk voor me.

Daarom heb ik in 2016 deelgenomen aan de leergang Corporate Antropologie en de Immersion Workshop Biomimicry for Social Innovation. In datzelfde jaar heb ik ook een Nature Quest gedaan, waarbij ik meerdere dagen alleen in de duinen van Terschelling verbleef. In 2018 wilde ik langer alleen de natuur in en heb ik ervaren wat een een week solo in de Oostenrijkse bergen bij me in beweging bracht. Ik heb dat jaar ook een opleiding tot natuurcoach gevolgd.

Kernwaarden

Betrokkenheid, duurzaamheid, echtheid, vrijheid, zorgvuldigheid.

Achtergrond en interesses

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Op LinkedIn staat meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen. Op Twitter deel ik wat me bezig houd.

 

Is het tijd om in beweging te komen?

Of wil je eerst meer informatie?

Ja, graag!

Ik ken Petra als creatief, hard werkend en resultaatgericht. Het is leuk en interessant om met haar samen te werken!

Prof.dr. Lucas MeijsHoogleraar strategic philanthropy/'vrijwilligerswerk', Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit